uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo

Over Personeel Service Twente uit Rijssen

Door Personeel Service Twente in te schakelen, maakt u uw organisatie een stuk flexibeler en beter te beheersen. Wekelijkse facturering biedt een goed overzicht van de kosten. Op het gebied van administratievoering bespaart u op de uitgaven en we nemen het HR-management van u over door ons werving- en selectieproces. U kunt ons ook inschakelen om de payrolling van uw bedrijf over te nemen.

Over ons uitzendbureau uit Rijssen

Werving en selectie
PST werft en selecteert midden en hoger kader kandidaten voor indiensttreding bij de opdrachtgever. Het is ook mogelijk om kandidaten in eerste instantie alleen projectmatig in te zetten en na een afgesproken tijd in dienst te nemen.

Detacheren en uitzenden
In veel verschillende bedrijfssectoren voorzien wij ondernemingen van gemotiveerd, vakbekwaam personeel. We beschikken over een ruim netwerk in de bouw, techniek, productie, transport en zakelijke dienstverlening. Zo hebben we in ons bestand altijd een match voor uw bedrijf.

Poolmanagement
Een flexpool biedt u extra potentieel aan arbeidskrachten met een speciale deskundigheid en ervaring. U kunt werving, selectie en beheer van de flexibel inzetbare werknemers geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. 

Zo werkt Personeel Service Twente

We behandelen uw aanvraag voor (tijdelijk) personeel met de grootste zorgvuldigheid. Geselecteerde kandidaten krijgen informatie over uw bedrijf en de werkzaamheden. Zo gaan ze goed voorbereid aan de slag. Ook zijn medewerkers die via ons worden ingezet bekend met de veiligheidseisen en werken ze conform de eisen van VCA. Uiteraard is het voor ons en voor u belangrijk dat de dienstverlening goed verloopt. Na afloop evalueren we daarom altijd met u. Zo vormen we een sterke schakel in uw bedrijfsproces. We zorgen ervoor dat iedereen die via ons wordt ingezet in het bezit is van de juiste beschermingsmiddelen.

Meer weten over onze werkwijze?

Payrolling

Met payrolling besteedt u het contractbeheer en de verloning gemakkelijk en voordelig uit aan ons uitzendbureau. We nemen de personeelsadministratie van u over zodat u zich kunt concentreren op de kernactiviteit van uw bedrijf. Payrolling is onder meer interessant voor (startende) bedrijven die veel werken met parttimers en kortstondige contracten.