bouw

Voor een badkamerspecialist uit Nijverdal zijn wij op zoek naar aankomend badkamer monteur.

Je gaat de ervaren monteurs assisteren bij de complete installatie van badkamers bij klanten in de regio. Dit betekent assisteren met slopen, installatiewerk, stuc- en tegelwerk, kitwerk, metselwerk en het monteren van alle sanitair. Naarmate je langer werkt, ga je ook steeds meer zelf doen.

Wij zoeken een aankomend monteur, die handig is en graag volwaardig badkamer monteur wil worden. Je bent dan ook bereid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken. Omdat je bij de mensen thuis werkt, is het belangrijk dat je netjes werkt en correct weet uit te leggen wat er gaat gebeuren. Badkamers hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, jij dus ook niet. Verder denk je mee en ben je collegiaal. Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Ben jij de aankomend badkamer monteur die wij zoeken? Marcel komt graag met je in contact op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

 

Wil jij een vak leren, maar niet meer terug naar de schoolbanken? Bij onze opdrachtgever uit Rijssen krijg je de mogelijkheid om het vak van stukadoor te leren. Je volgt een ‘opleiding’ door samen te werken met een andere stukadoor. Degene leert jou de fijne kneepjes van het vak en geeft je de tijd om je de werkzaamheden eigen te maken.

Wat wordt er van je gevraagd:

  • Je bent gemotiveerd om een vak te leren
  • Je bent een doorzetter, die hard wil en kan werken
  • Je bent leergierig en neemt graag advies van anderen aan
  • Je woont in of in de omgeving van Rijssen

Wat mag je verwachten:

  • Een baan met goede toekomstperspectieven.
  • Direct een goed salaris.
  • Een uitdagende functie, met veel vrijheid op verschillende locaties.
  • Een goede werksfeer en een fijn team om in te werken.
  • Mogelijkheden om door te leren en jezelf door te ontwikkelen.

Past deze vacature als leerling stukadoor bij jou en ben je op zoek naar een mooi kans? Neem dan contact op met Marcel op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

Voor een relatie uit omgeving Hoogeveen zijn wij op zoek naar aankomende mastenschilders.

Je gaat je bezig houden met het schilderen van hoogspanningsmasten. Vanaf de grond tot aan het hoogste punt. Je werkgebied is Nederland en België, er is dus een kans dat je in de kost moet. Bij goed bevallen ligt er op termijn een vast contract voor je klaar. De vereiste opleiding (Bepect) regelen wij voor je.

Wil jij kans maken op een vaste baan met een goed salaris en zeer aantrekkelijke vergoedingen? Heb je VCA geen hoogtevrees en werk je graag in de buitenlucht? En ben jij woonachtig en in de regio Almelo/Enschede/Hengelo? Dan komen wij graag met je in contact! Neem contact op met Marcel op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

 

Voor een metselbedrijf zijn wij op zoek naar blokkenlijmers.

Je wordt ingezet voor lijmwerk van kalkzandsteen blokken en V- en L-blokken. Hierbij maak je gebruik van een elementenstelmachine (lijmkraan).

We zijn op zoek naar ervaren lijmers, die weten hoe je een perfect geconstrueerde en egale gevel moet opleveren. Vakmannen die de juiste plaats- en lijmtechnieken kennen en beheersen en oog hebben voor detail.

Ben jij de lijmer die wij zoeken? Neem dan contact op met Marcel op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

Voor een klant uit Rijssen zijn wij op zoek naar Allround Schilders.

Je wordt ingezet op alle voorkomende schilderklussen bij particuliere opdrachtgevers, maar ook t.b.v. woningstichtingen, zorginstellingen, overheden en nieuwbouwlocaties.

We zoeken schilders, die inzetbaar zijn op nieuwbouw en op onderhoud & renovatie. Vakbekwame schilders die staan voor kwaliteit, flexibel zijn en goede communicatieve vaardigheden hebben.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een klant uit omgeving Oldenzaal zijn wij op zoek naar een Monteur Dak- en wandconstructies.

Je werkt op verschillende bouwplaatsen / projecten in heel Nederland. De werkzaamheden bestaan uit het monteren van dak- en wandconstructies, zowel vanaf de grond als vanuit een hoogwerker. Je werkt in teamverband samen en kunt goed communiceren met collega´s en andere aanwezigen op de bouw. Je kunt schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en bewerkingen tijdens een project.

Heb jij enige werkervaring als monteur, ben je in het bezit van VCA, een Hoogwerker certificaat, rijbewijs B en heb je geen hoogtevrees? Woon je in de omgeving van Oldenzaal of van Nijverdal? En ben je bereid om incidenteel in de kost te werken?

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een klant uit Rijssen zijn op zoek naar een Stukadoor.

Als allround stukadoor houdt je je bezig met het handmatig en machinaal stucen van plafonds, wanden en gipsplaten. Niet alleen het raap- en pleisterwerk, maar ook sierpleister/spachtelputz en bijzondere technieken. Het gaat om nieuwbouw en onderhoud & renovatie. Je werkgebied is Oost Nederland (Overijssel en Gelderland).

We zoeken hiervoor een ervaren stukadoor, die ruime ervaring heeft in/met klantenwerk en in het bezit is van VCA.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een stukadoorsbedrijf uit Rijssen zijn wij met spoed op zoek naar een Gipsspuiter.

Je bent belast met het aanbrengen van spuitwerk op gipswanden en plafonds met behulp van spuitapparatuur. 

Je bent een echte Gipsspuiter, die door ervaring zijn vakmanschap heeft bewezen en alle facetten van het vak kent en beheerst. Je bent allround inzetbaar, dus zowel nieuwbouw als onderhoud & renovatie. Doordat je veel bij de mensen thuis werkt, is het belangrijk dat je netjes werkt en correct weet uit te leggen wat er gaat gebeuren.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor onze klant in Haaksbergen zijn wij op zoek naar een Allround Timmerman.

Je wordt ingezet in het plaatsen van alle soorten deuren, woningbouw en utiliteitsbouw. De projecten zijn in geheel Nederland. Geen tijdelijke oplossing, bij goed bevallen vaste baan!!!

We zoeken een ervaren timmerman, die ruime ervaring heeft in het stellen en in het afhangen/plaatsen van deuren.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een bouwbedrijf uit Rijssen zijn wij op zoek naar een Frezer (hout).

Je gaat je voornamelijk bezig houden met freeswerk. Dit doe je op een 2-assige freesmachine, die je zelf instelt.

We zoeken hiervoor een ervaren machinale houtbewerker. Ook als je geniet van je pensioen, maar nog wel een paar dagen per week wil werken, dan ben je van harte welkom!

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een relatie uit omgeving Almelo, een erkend trappenmaker, zijn wij op zoek naar een Machinaal houtbewerker.

Je maakt geheel zelfstandig, en vanuit werktekening of werkinstructies, trappen op maat. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit schuren, schaven, lijmen en machinaal houtbewerken (waaronder frezen) van diverse houtsoorten in een modern machinepark. Je stelt deze machines zelfstandig in en voert ook het onderhoud uit.

We zoeken een houtbewerker, die de opleiding machinale houtbewerking of gelijkwaardig heeft gevolgd en een aantal jaar werkervaring heeft in de machinale houtbewerking.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een relatie uit Rijssen zijn wij op zoek naar een Coater / Kunststof Applicateur.

Je gaat je bezig houden met coatingwerkzaamheden (vloeren), balkon-/galerij renovaties en diverse andere kunststofverwerkende werkzaamheden in parkeergarages en op daken.

We zoeken een ervaren applicateur of vakman, die ervaring heeft in het leggen/gieten van vloeren. VCA is vereist, flexibiliteit in werk en tijd eveneens.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).