Grond, weg & waterbouw

Ter versterking van het team van onze relatie zijn we op zoek naar een Bronbemaler.

Als Bronbemaler installeer, onderhoud en verwijder je bemalingsinstallaties en plaats je filters, leg je drainageleidingen aan en installeer je pompen. Ook het uitvoeren van bronboringen en de aanleg van beregeningsbronnen behoren tot de werkzaamheden. Dit doe je in teamverband in Oost Nederland en in het grensgebied van Duitsland.

We zoeken een gemotiveerde aanpakker met ervaring in de bronbemaling of grote affiniteit met de GWW, die een goede conditie heeft en fysiek werk aan kan. Je houdt van werken in de buitenlucht, ongeacht de weersomstandigheden. Je hebt rijbewijs BE en bij voorkeur ook VCA.

Wil jij ervoor zorgen dat anderen droog kunnen werken? Neem dan contact op met Marcel op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

 

Voor een relatie uit Borne zijn wij op zoek naar een Grondwerker.

Je voornaamste taken als grondwerker zijn o.a. het assisteren bij werkzaamheden met de graafmachine en/of mobiele kraan, het in meten, graven, hoogtes uitzetten, het plaatsen van kolken, etc., het leggen van kabels, leidingen, riool en buizen, van zowel distributie als huis aan huisaansluitingen en het aanleggen van noodbestratingen.

Wij zoeken een ervaren grondwerker, die alle facetten van het vak kent en beheerst. Je hebt een vakopleiding afgerond en je hebt VCA.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor onze klant, een wegenlijnbedrijf uit omgeving Schiedam, zijn wij op zoek naar een Allround monteur voor het wagen- en machinepark.

Je gaat je bezig houden met (preventief) onderhoud het verhelpen van storingen en verrichten reparaties van machines en rollend materieel. Je werkt in de werkplaats, maar ook op de werklocaties van collega’s om daar storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren.

Wij zoeken een enthousiaste daadkrachtige monteur met relevante werkervaring en met ruime kennis van machines en werktuigen binnen de civiele branche. Kennis van lucht-, elektrische en hydraulische systemen is een pré.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een GWW bedrijf uit Schiedam zoeken wij een ervaren Wegmarkeerder.

Na het verwijderen van oude wegmarkeringen breng je nieuwe belijning, lengtemarkeringen en figuraties aan op wegen, parkeerterreinen en bedrijfsvloeren. Ook eenvoudige administratieve werkzaamheden behoren tot het takenpakket. De werkzaamheden worden uitgevoerd op onregelmatige tijden, dus ook 's nachts en in weekenden. Het werkgebied ligt tussen Schiedam en Breda.

We zoeken hiervoor een ervaren Wegmarkeerder, bij voorkeur in het bezit van Wegmarkeerder 1 en/of 2, zeker in het bezit van VCA. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent een teamplayer.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).