Grond, weg & waterbouw

Voor onze klant, een wegenlijnbedrijf uit omgeving Schiedam, zijn wij op zoek naar een Allround monteur voor het wagen- en machinepark.

 

Je gaat je bezig houden met (preventief) onderhoud het verhelpen van storingen en verrichten reparaties van machines en rollend materieel. Je werkt in de werkplaats, maar ook op de werklocaties van collega’s om daar storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren.

 

Wij zoeken een enthousiaste daadkrachtige monteur met relevante werkervaring en met ruime kennis van machines en werktuigen binnen de civiele branche. Ook kennis van lucht-, elektrische en hydraulische systemen is noodzakelijk voor de functie.

 

Ben jij een ervaren monteur, die graag sleutelt aan machines en voertuigen? Bel mij op 06-82133805, of stuur je cv naar marcel@pstgroep.nl.

 

 

 

Voor een GWW bedrijf uit Schiedam zoeken wij een ervaren Wegmarkeerder.

 

Na het verwijderen van oude wegmarkeringen breng je nieuwe belijning, lengtemarkeringen en figuraties aan op wegen, parkeerterreinen en bedrijfsvloeren. Ook eenvoudige administratieve werkzaamheden behoren tot het takenpakket. De werkzaamheden worden uitgevoerd op onregelmatige tijden, dus ook 's nachts en in weekenden. Het werkgebied ligt tussen Schiedam en Breda.

 

Wat vraagt onze klant van jou:

 

We zoeken een flexibele teamplayer, die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, en: 

  • Bij voorkeur ervaring in de wegmarkering
  • Bij voorkeur in bezit van opleiding Wegmarkeerder 1 en/of 2
  • In het bezit van VCA
  • In het bezit van Veilig werken langs de weg
  • Rijbewijs B (helemaal mooi is rijbewijs CE + Code 95)

Heb je geen ervaring als Wegmarkeerder? Maar, heb je wel ervaring in de GWW en wil je graag je handen uit de mouwen steken? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!

 

 

Voor een GWW bedrijf uit Schiedam zoeken wij een ervaren Vakman Verkeersmaatregelen.

 

Als Vakman ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor het monteren, onderhouden en demonteren van wegafzettingen, verkeersborden/verkeerslichten en omleidingen (tijdelijke verkeersmaatregelen). Deze verkeersmaatregelen plaats je aan de hand van een werkopdracht en tekening. Daarnaast zorg je ervoor dat het verkeer in goede banen wordt geleid, zodat er geen opstoppingen ontstaan en het verkeer goed kan doorstromen.

 

Je zult ingezet worden tijdens wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten/incidenten. De werkzaamheden worden uitgevoerd op onregelmatige tijden, dus ook 's nachts en in weekenden. Het werkgebied ligt tussen Schiedam en Breda.

 

Wat vraagt onze klant van jou: 

  • Ervaring als Vakman Verkeersmaatregelen
  • In het bezit van BRL 9101
  • ‪In bezit van een geldige landelijke aanstellingspas (verkeersregelaarspas)
  • In bezit van VCA diploma
  • In het bezit van rijbewijs (BE)