detacheren; uitzendbureau Oost-Nederland
detacheren; uitzendbureau Oost-Nederland
detacheren; uitzendbureau Oost-Nederland
detacheren; uitzendbureau Oost-Nederland
detacheren; uitzendbureau Oost-Nederland
detacheren; uitzendbureau Oost-Nederland

Efficiënter werken door persoonlijke verbetering? Kies voor de steigerbouwopleiding van PST!

Het (de)monteren van steigers is een specialisme, dat alleen door goed geschoolde en vakbekwame medewerkers mag worden uitgevoerd. Medewerkers maken hun vakbekwaamheid aantoonbaar door het behalen van een Persoonscertificaat in de Steigerbouw. PST is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen en trainingen in de steigerbouw. Wij zijn lid van de VSB en erkend als leerbedrijf door het SBB.

Wij zorgen er niet alleen voor dat hulpmonteurs, monteurs en 1e monteurs vakbekwaam worden en blijven, maar ook dat hun kwaliteit verbeterd wordt, dit alles conform de bepalingen in de Richtlijn Steigers. Dit realiseren wij door de inzet van bewezen lesmethodes door een gekwalificeerde instructeurs, met jarenlange ervaring in de steigerbouw en opleiden. Hierdoor bent u als (steiger)bouwbedrijf in staat om efficiënter (lees: sneller) te werken en tevens de veiligheid te waarborgen voor alle gebruikers van steigers.

U kunt bij ons terecht voor complete opleidingen, maar ook voor upgrades voor:

  • Hulpmonteur
  • Monteur
  • 1e Monteur
  • Inspecteur
  • Producttraining

Onze opleidingen zijn praktijkgericht en worden gegeven in kleine settings, waardoor we veel ruimte hebben voor interactie en persoonlijke aandacht. Ook maken wij gebruik van audiovisuele middelen, om de lesstof goed over te brengen. Tijdens meerdere trainingsdagen (theorie en praktijk) komen alle facetten van het steigerbouwvak aan de orde, en er wordt ruimschoots geoefend. Uiteraard zorgen wij voor actueel en begrijpelijk lesmateriaal en voor een uitgebreide lunch.

Is uw interesse gewekt? Laat u dan op maat informeren door onze specialist Emile Bakkum, u kunt hem bereiken op 06-83604345 of via emile@pstgroep.nl.