uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo

Over Personeel Service Twente uit Rijssen

Personeel Service Twente (kortweg PST) is in 2007 begonnen als een kleine lokale speler in Rijssen, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige en betrouwbare professional, waar specialisten werken. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van Uitvoerend personeel en Kaderpersoneel, voor korte- en langdurige projecten, maar ook als opstap naar een vaste baan! Dagelijks werken vele vakmannen en vakvrouwen voor onze opdrachtgevers op kantoor of projectlocaties.

Door onze jarenlange ervaring, actuele kennis en expertise  te combineren met onze uitgebreide dienstverlening en onze persoonlijke en betrokken werkwijze, zijn wij in staat om u te ontzorgen. Wij zijn hierbij niet gebonden aan branchegerichte eisen of voorschriften, uw vraag bepaald onze dienstverlening. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een volwaardige partner, die een zeer positieve invloed heeft op de continuïteit.

U kunt zich 100% richten op uw core business, wij zorgen voor  kwaliteitsverbetering, vergroting van de flexibiliteit en een besparing in tijd en kosten.

De dienstverlening van PST Rijssen

De dienstverlening van Personeel Service Twente omvat alles wat van een hedendaagse intermediair mag worden verwacht:

  • Uitzending
  • Detachering
  • Werving & Selectie
  • Payroll
  • Collegiaal in- en uitlenen
  • Opleiding
  • HRM

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is het flexibiliseren van uw personeelsbestand, waardoor van vaste kosten variabele kosten worden gemaakt. Met Personeel Service Twente als partner kan uw bedrijf flexibel inspelen op de marktomstandigheden: snel inspelen op een stijgende productievraag en snel aanpassen als het even tegenzit.

PRIVACY STATEMENT

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywet van kracht. We blijven zorgvuldig omgaan met de verwerking van persoonsgegevens en willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. We hebben onze Privacystatement en Privacy Reglement in overeenstemming gebracht met de nieuwe regels. Als u ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelend en beveiligen, conform de eisen die de wet hieraan stelt.  

Technische informatie en cookies

U kunt onze website bezoeken, zonder dat uw persoonsgegevens aan ons worden doorgegeven.

Onze website verzamelt geen niet-identificeerbare informatie over de gebruikers van de website. Personeel Service Twente maakt eveneens geen gebruik van cookies en webstatistieken.

Niets van onze website(s) mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Personeel Service Twente.

Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens

Wij verzamelen uw gegevens vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat op onze website. We kunnen ook gegevens van u verzamelen indien u deze heeft geplaatst op publieke middelen waaruit zou kunnen blijken dat u geïnteresseerd zou zijn in werkgerelateerde dienstverlening. In dat geval zullen we u benaderen of u interesse heeft om zich bij ons in te schrijven conform onze voorwaarden en met inachtneming van dit Privacystatement. Heeft u geen interesse dan worden uw gegevens direct door ons verwijderd.

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens

Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor de uitvoering van onze hr-dienstverlening, waaronder bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid en de salarisadministratie. Voor specifieke informatie over welke persoonsgegevens wij verwerken en hoe en waarom, verwijzen wij naar ons Privacy Regelement die u tijdens de intake heeft ontvangen en gelezen.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens

De bewaartermijnen die wij hanteren, zijn afhankelijk van de toepasselijke wettelijke bewaartermijnen.

Persoonsgegevens van zakelijke relaties

Personeel Service Twente verwerkt de persoonsgegevens van betrokkenen die werkzaam zijn voor ondernemingen waarmee wij zaken doen (opdrachtgevers, leveranciers, verkopers, referenten en elke andere instantie waarmee wij een zakelijke relatie onderhouden)

  • voor het doen van aanbiedingen voor en/of verstrekken van informatie over de dienstverlening en overige activiteiten en
  • een zakelijke relatie te onderhouden en
  • een opdrachtovereenkomst te sluiten en te onderhouden.

Personeel Service Twente heeft de nodige maatregelen getroffen om te verzekeren dat alle doorgegeven persoonsgegevens adequaat worden beschermd.

Uw rechten: inzage en/of wijzigen gegevens

U hebt recht op inzage en wijziging van de over u geregistreerde persoonsgegevens. U kunt daartoe contact opnemen met uw contactpersoon bij Personeel Service Twente.

Beveiliging

Personeel Service Twente doet er alles aan om uw persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Wij doen dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen.

Hebt u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door Personeel Service Twente, dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen via info@pstgroep.nl.

Is er sprake van een (vermoeden van) een datalek, dan verzoeken wij u dit direct te melden bij Personeel Service Twente.