uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo
uitzendbureau Almelo

Over Personeel Service Twente uit Rijssen

Door Personeel Service Twente in te schakelen, maakt u uw organisatie een stuk flexibeler en beter te beheersen. Wekelijkse facturering biedt een goed overzicht van de kosten. Op het gebied van administratievoering bespaart u op de uitgaven en we nemen het HR-management van u over door ons werving- en selectieproces. U kunt ons ook inschakelen om de payrolling van uw bedrijf over te nemen.

Over ons uitzendbureau uit Rijssen

Werving en selectie
PST werft en selecteert midden en hoger kader kandidaten voor indiensttreding bij de opdrachtgever. Het is ook mogelijk om kandidaten in eerste instantie alleen projectmatig in te zetten en na een afgesproken tijd in dienst te nemen.

Detacheren en uitzenden
In veel verschillende bedrijfssectoren voorzien wij ondernemingen van gemotiveerd, vakbekwaam personeel. We beschikken over een ruim netwerk in de bouw, techniek, productie, transport en zakelijke dienstverlening. Zo hebben we in ons bestand altijd een match voor uw bedrijf.

Poolmanagement
Een flexpool biedt u extra potentieel aan arbeidskrachten met een speciale deskundigheid en ervaring. U kunt werving, selectie en beheer van de flexibel inzetbare werknemers geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. 

Payroll
Met payrolling besteedt u het contractbeheer en de verloning gemakkelijk en voordelig uit aan ons uitzendbureau. We nemen de personeelsadministratie van u over zodat u zich kunt concentreren op de kernactiviteit van uw bedrijf. Payrolling is onder meer interessant voor (startende) bedrijven die veel werken met parttimers en kortstondige contracten. 

 

 

Zo werkt Personeel Service Twente

We behandelen uw aanvraag voor (tijdelijk) personeel met de grootste zorgvuldigheid. Geselecteerde kandidaten krijgen informatie over uw bedrijf en de werkzaamheden. Zo gaan ze goed voorbereid aan de slag. Ook zijn medewerkers die via ons worden ingezet bekend met de veiligheidseisen en werken ze conform de eisen van VCA. Uiteraard is het voor ons en voor u belangrijk dat de dienstverlening goed verloopt. Na afloop evalueren we daarom altijd met u. Zo vormen we een sterke schakel in uw bedrijfsproces. We zorgen ervoor dat iedereen die via ons wordt ingezet in het bezit is van de juiste beschermingsmiddelen.

Meer weten over onze werkwijze?
PRIVACY STATEMENT

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywet van kracht. We blijven zorgvuldig omgaan met de verwerking van persoonsgegevens en willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. We hebben onze Privacystatement en Privacy Reglement in overeenstemming gebracht met de nieuwe regels. Als u ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelend en beveiligen, conform de eisen die de wet hieraan stelt.  

Technische informatie en cookies

U kunt onze website bezoeken, zonder dat uw persoonsgegevens aan ons worden doorgegeven.

Onze website verzamelt geen niet-identificeerbare informatie over de gebruikers van de website. Personeel Service Twente maakt eveneens geen gebruik van cookies en webstatistieken.

Niets van onze website(s) mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Personeel Service Twente.

Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens

Wij verzamelen uw gegevens vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat op onze website. We kunnen ook gegevens van u verzamelen indien u deze heeft geplaatst op publieke middelen waaruit zou kunnen blijken dat u geïnteresseerd zou zijn in werkgerelateerde dienstverlening. In dat geval zullen we u benaderen of u interesse heeft om zich bij ons in te schrijven conform onze voorwaarden en met inachtneming van dit Privacystatement. Heeft u geen interesse dan worden uw gegevens direct door ons verwijderd.

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens

Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor de uitvoering van onze hr-dienstverlening, waaronder bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid en de salarisadministratie. Voor specifieke informatie over welke persoonsgegevens wij verwerken en hoe en waarom, verwijzen wij naar ons Privacy Regelement die u tijdens de intake heeft ontvangen en gelezen.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens

De bewaartermijnen die wij hanteren, zijn afhankelijk van de toepasselijke wettelijke bewaartermijnen.

Persoonsgegevens van zakelijke relaties

Personeel Service Twente verwerkt de persoonsgegevens van betrokkenen die werkzaam zijn voor ondernemingen waarmee wij zaken doen (opdrachtgevers, leveranciers, verkopers, referenten en elke andere instantie waarmee wij een zakelijke relatie onderhouden)

  • voor het doen van aanbiedingen voor en/of verstrekken van informatie over de dienstverlening en overige activiteiten en
  • een zakelijke relatie te onderhouden en
  • een opdrachtovereenkomst te sluiten en te onderhouden.

Personeel Service Twente heeft de nodige maatregelen getroffen om te verzekeren dat alle doorgegeven persoonsgegevens adequaat worden beschermd.

Uw rechten: inzage en/of wijzigen gegevens

U hebt recht op inzage en wijziging van de over u geregistreerde persoonsgegevens. U kunt daartoe contact opnemen met uw contactpersoon bij Personeel Service Twente.

Beveiliging

Personeel Service Twente doet er alles aan om uw persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Wij doen dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen.

Hebt u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door Personeel Service Twente, dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen via info@pstgroep.nl.

Is er sprake van een (vermoeden van) een datalek, dan verzoeken wij u dit direct te melden bij Personeel Service Twente.