Overige functies

Extra zakcentje verdienen tijdens carnaval?

Voor onze klant zijn wij op zoek naar medewerkers/medewerksters, die tijdens de carnaval in Albergen (zondag 24 februari + zondag 3 maart) in de snackwagen gaan werken.

Heb jij ervaring in het verkopen / bakken van patat en/of snacks? En wil jij zondag 24 februari en/of zondag 3 maart een extraatje verdienen? Neem dan contact op met Marcel (06-82133805) of met Anouck (06-12117333).

 

 

Wij zoeken gemotiveerde en hardwerkende aanpakkers, die als Coater op locatie in Duitsland de vloeren van cruiseschepen en andere superyachts (binnendek, buitendek en alle publieke ruimtes) voorzien van een speciaal vloersysteem/dekcoating. Tijdens de uitvoering verblijf je in de kost.

Ben jij technisch aangelegd en woon je in Almelo of omgeving? Ben jij fysiek in staat om lange dagen te maken en wil je graag in de kost werken?

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren schoonmakers (m/v).

Je wordt ingezet voor de schoonmaak van objecten van onze opdrachtgevers. Dat kunnen kantoorpanden zijn, maar scholen, instellingen of op vakantieparken, waar je vakantiehuizen en algemene ruimtes (inclusief sanitair) schoon maakt.

We zoeken ervaren schoonmakers/sters, die woonachtig zijn in Almelo/Rijssen of directe omgeving en flexibel zijn qua werk en tijden.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een relatie uit omgeving Westerhaar zijn wij op zoek naar een glazenwasser.

Je draagt zelfstandig zorg voor de glasbewassing van woningen, kantoren, bedrijfsruimtes etc. Het werkgebied is Twente.

We zoeken ervaren glazenwassers, die flexibel zijn en een klantgerichte instelling hebben. En, die het leuk vinden om op hoogte te werken.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een relatie uit Enter, een bedrijf dat is gespecialiseerd in traprenovatie, zijn wij op zoek naar een Verkoper.

Je gaat zelfstandig aan de slag als verkoper. Je vult je eigen agenda en bezoekt de klanten. Je registreert digitaal je contacten en afspraken. Ook coördineer je de plaatsing en after sales.

Wij zoeken een ervaren verkoper, bij voorkeur met ervaring in traprenovatie of bouw gerelateerde producten voor particulieren. Je werkt pro-actief, neemt initiatief, bent doortastend en beschikt over de noodzakelijke commerciële vaardigheden. Verder ben je representatief, heb je goede luistervaardigheden om in te spelen op de behoeften van de klant en een echte doorzetter.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een groothandel uit omgeving Rijssen zijn wij op zoek naar een Balie Verkoper, die op termijn door gaat groeien naar Verkoper Binnendienst.

Als Balie Verkoper ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten, aan de balie en telefonisch. Jij helpt ze vakkundig en snel en je zorgt ervoor dat zij met een tevreden gevoel het pand verlaten. En weer terug komen!

Om de vacature Balie Verkoper te kunnen vervullen is het van belang dat jij een enthousiaste, klantgerichte werkhouding hebt. Je denkt mee met de klant en bent oplossingsgericht. Verder kun je goed werken met computers en heb je, bij voorkeur, ervaring in de techniek en/of bouw.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een relatie in Hengelo zijn wij op zoek naar Medewerker Overstap Service.

De MOS laat klanten overstappen van hun huidige kasse & webshop naar een nieuwe kassa & webshop (inclusief PIN), stelt een nieuwe webshop samen en zorgt voor het overzetten van domeinnamen en e-mail.

Om dit te kunnen doen, moet de MOS ervaring hebben met WordPress (inrichting/styling), grafisch goed onderlegd zijn, ervaring hebben met Excel/Google Sheet, analytisch zijn. Google kent geen enkel geheim meer voor de MOS.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor onze relatie in Hardenberg zijn wij op zoek naar een Inspecteur.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties en het opstellen van inspectierapporten op basis van NEN 4400-1/NEN 4400-2 plus aanvullende rapporten zoals vastgelegd in het Handboek Normen. Je werkgebied is geheel Nederland, je bent dus bereid om te reizen!

We zoeken een HBO’er, met minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen het werkveld financiële-/loonadministratie, accountancy of bij de Belastingdienst of UWV. Verder beschik je voldoende basiskennis om inspecties uit te kunnen voeren.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).