Overige functies

 

Voor een schoonmaakbedrijf uit Losser zijn wij op zoek naar een schoonmaker / glazenwasser.

Je wordt ingezet op het dagelijks en periodiek onderhoud van interieur en exterieur van verschillende bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen en (zorg)instellingen.

Zorg jij graag voor een schoon resultaat? Dan komt Marcel graag met je in contact op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl

 

 

Voor een schoonmaakbedrijf uit Rijssen-Holten zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaaksters.

Je wordt ingezet voor schoonmaakwerk op één of meerdere locaties (in bedrijven, op kantoren, in instellingen of op scholen). Er zijn meerdere vacante locaties, en er komen regelmatig nieuwe bij. En, combineren van meerdere locaties is mogelijk!

Heb je ervaring in/met machinaal vloeronderhoud? Dan kunnen we je nog meer uren aanbieden!

Ben je woonachtig in Holten of directe omgeving en heb jij ervaring als schoonmaakster? Dan komt Marcel graag met je in contact op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl!

 

 

Voor een schoonmaakbedrijf uit Rijssen-Holten zijn wij op zoek naar een glazenwasser.

 

Je draagt zelfstandig zorg voor de glasbewassing van woningen, kantoren, bedrijfsruimtes etc. Het werkgebied is Twente.

We zoeken een ervaren glazenwasser, die flexibel zijn en een klantgerichte instelling heeft. En, die het leuk vindt om op hoogte te werken. Marcel komt graag met je in contact op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl!

 

 

 

Kom schoonmaken op vakantieparken!

 

 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar schoonmakers (m/v). Je wordt ingezet voor de schoonmaak op diverse vakantieparken in Twente, waar je vakantiehuizen en algemene ruimtes (inclusief sanitair) schoon maakt. Je werkt op maandag en op vrijdag van 10:00 uur tot 15:00 uur.

We zoeken schoonmakers/sters (liefst met schoonmaakervaring), die woonachtig zijn in Almelo/Rijssen of directe omgeving en flexibel zijn qua werk en tijden.

Ga jij voor een vlekkeloos resultaat? Neem dan contact op met Marcel op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

 

Wij zoeken gemotiveerde en hardwerkende aanpakkers, die als Coater op locatie in Duitsland de vloeren van cruiseschepen en andere superyachts (binnendek, buitendek en alle publieke ruimtes) voorzien van een speciaal vloersysteem/dekcoating. Tijdens de uitvoering verblijf je in de kost.

Ben jij technisch aangelegd en woon je in Almelo of omgeving? Ben jij fysiek in staat om lange dagen te maken en wil je graag in de kost werken?

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

 

Voor een relatie uit omgeving Westerhaar zijn wij op zoek naar een glazenwasser.

Je draagt zelfstandig zorg voor de glasbewassing van woningen, kantoren, bedrijfsruimtes etc. Het werkgebied is Twente.

We zoeken ervaren glazenwassers, die flexibel zijn en een klantgerichte instelling hebben. En, die het leuk vinden om op hoogte te werken.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

 

Voor onze relatie in Hardenberg zijn wij op zoek naar een Inspecteur.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties en het opstellen van inspectierapporten op basis van NEN 4400-1/NEN 4400-2 plus aanvullende rapporten zoals vastgelegd in het Handboek Normen. Je werkgebied is geheel Nederland, je bent dus bereid om te reizen!

We zoeken een HBO’er, met minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen het werkveld financiële-/loonadministratie, accountancy of bij de Belastingdienst of UWV. Verder beschik je voldoende basiskennis om inspecties uit te kunnen voeren.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).