Techniek

Voor onze klant, een wegenlijnbedrijf uit omgeving Schiedam, zijn wij op zoek naar een Allround monteur voor het wagen- en machinepark.

Je gaat je bezig houden met (preventief) onderhoud het verhelpen van storingen en verrichten reparaties van machines en rollend materieel. Je werkt in de werkplaats, maar ook op de werklocaties van collega’s om daar storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren.

Wij zoeken een enthousiaste daadkrachtige monteur met relevante werkervaring en met ruime kennis van machines en werktuigen binnen de GWW.

Herken jij jezelf in deze vacature? Marcel komt graag met je in contact op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

 

Voor een installatiebedrijf in Hengelo zijn wij op zoek naar bouwvakhelpers / assistenten.

Je gaat de installatiemonteur assisteren bij de installatie, onderhoud en service o.a. cv-installaties, ventilatie, luchtbehandelingskanalen en airco-systemen. Daarnaast zal de monteur jou de fijne kneepjes van het vak leren.

We zoeken een gemotiveerde aanpakker, die affiniteit heeft met techniek en het werk ziet liggen. Je kunt goed samenwerken, maar ook alleen sta jij je mannetje. Je bent zeer flexibel en je vindt het leuk om op verschillende locaties te werken.

Ben jij op zoek naar een leuke startersfunctie in de installatietechniek waarin jij jezelf kan ontwikkelen? Neem dan contact op met Marcel op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl

 

 

Voor een relatie uit Langeveen zijn wij op zoek naar een Monteur Installatietechniek.

Wij zoeken een zelfstandige monteur die alle installatiewerkzaamheden beheerst. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en installeren of vervangen van sanitair-, gas-, airco- of cv installaties. Ook wordt je ingezet voor onderhoudswerkzaamheden aan deze installaties en storingsdiensten. Zowel woningbouw als utiliteitsbouw, zowel nieuw als oude technieken.

Heb jij de opleiding installatietechniek succesvol afgerond en heb je enige jaren ervaring in de installatietechniek en loodgieterswerk? Ben jij creatief in het verzinnen en uitvoeren van praktische oplossingen en is tekening lezen geen probleem? Neem dan contact op met Marcel op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

 

 

Voor een gespecialiseerd garagebedrijf uit de omgeving van Rijssen zijn wij op zoek naar een auto reparateur/restaurateur.

Je gaat je bezig houden met de volledige restauratie van oudere auto’s, waarbij je het complete voertuig tot op de laatste bout of moer demonteert. Je brengt alle technische en visuele aspecten in nieuwstaat terug, inclusief de revisiewerkzaamheden van motor, versnellingsbak en onderstel. Ook (planmatig) onderhoud behoort tot de werkzaamheden.

We zoeken een allround sleutelaar met passie voor auto’s. Je hebt kennis van alle basis autotechnieken en vind het een uitdaging om klassieke auto's helemaal tip top op te knappen. Laswerk en plaatwerk om vervangende onderdelen te maken ga je ook niet uit de weg.

Ben bij de gepassioneerde sleutelaar die wij zoeken? Neem dan contact op met Anouck op 06-12117333 of via anouck@pstgroep.nl.

 

Monteur/Hulpmonteur zonwering?

Voor een montagebedrijf (zonweringen) zijn wij op zoek naar een monteur of hulpmonteur. Je gaat samen met de monteur op karwei voor het monteren/installeren en gebruiksklaar maken van zonwering en rolluiken.

 Ben jij een ervaren monteur zonwering? Of wil je dit graag worden? En woon je in Goor of directe omgeving? En ben je technisch handig? Neem dan contact op met Marcel op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

 

Voor een metaalbewerker uit Almelo zijn wij op zoek naar een Straler, die ervaring heeft met gewoon stralen en bij voorkeur ook met glasparel stralen.

Je voert het straalwerk tot in de perfectie uit, zowel grote als kleine producten, zowel handmatig als machinaal (in cabine). Ook verricht je, indien nodig, andere werkzaamheden, zoals assemblage en intern transport.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een metaalbewerker uit Almelo zijn wij op zoek naar een ervaren Industrieel Spuiter.

Wij zoeken een echte specialist, die een fraaie, egale en dekkende laklaag aanbrengt op staal, aluminium, hout of kunststof. Het gaat niet alleen op grote of kleine industriële objecten, maar ook om auto’s, vrachtwagens, containers, aanhangers, kozijnen, keukens, radiatoren, boten, trailers of machines.

Je bent een ervaren Industrieel Spuiter, met ervaring in/met Airless spuiten. Je hebt geen hoogtevrees en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een relatie uit Rijssen zijn wij op zoek naar een ervaren Lasser (mig/mag).

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig las gereed maken, samenstellen en aflassen van hijs- en hefmateriaal, hijsmiddelen en onderdelen, vanaf tekening.

Je bent een ervaren mig/mag lasser, in het bezit van een erkende lasopleiding (minimaal niveau 2) en in het bezit van de benodigde lascertificaten. Je kunt natuurlijk tekening lezen en begrijpt technische productomschrijvingen. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan, je bent een doorzetter die zich flexibel, klantgericht en collegiaal opstelt.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een constructiebedrijf uit Almelo zijn wij op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker, die alle facetten van het vak beheerst.

Vanaf fabricagetekeningen vervaardig je geheel zelfstandig constructies, constructiedelen en machinedelen van staal, aluminium en rvs. Hierbij verricht je zowel scheidende, vervormende, verspanende als verbindende bewerkingen.

We zoeken een Constructiebankwerker met ervaring, die kan lassen (electrode) en de verspanings-technieken zelfstandig kan uitvoeren.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een technisch tekenbureau in Rijssen zijn wij op zoek naar een Tekla Tekenaar.

Als Tekla Tekenaar ben je o.a. belast met het maken van overzichts- en werkplaatstekeningen van staalconstructies. Hierbij maak je gebruik van het 3d-tekenpakket Tekla Structures.

We zoeken een ervaren tekenaar, die meerdere jaren ervaring heeft met het 3d-tekenpakket Tekla Structures en ervaring heeft in/met staalbouw.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).