Techniek

Monteur/Hulpmonteur zonwering?

Voor een montagebedrijf (zonweringen) zijn wij op zoek naar een monteur of hulpmonteur. Je gaat samen met de monteur op karwei voor het monteren/installeren en gebruiksklaar maken van zonwering en rolluiken.

 Ben jij een ervaren monteur zonwering? Of wil je dit graag worden? En woon je in Goor of directe omgeving? En ben je technisch handig? Neem dan contact op met Marcel op 06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl.

 

 

Voor een metaalbewerker uit Almelo zijn wij op zoek naar een Straler, die ervaring heeft met gewoon stralen en bij voorkeur ook met glasparel stralen.

Je voert het straalwerk tot in de perfectie uit, zowel grote als kleine producten, zowel handmatig als machinaal (in cabine). Ook verricht je, indien nodig, andere werkzaamheden, zoals assemblage en intern transport.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een metaalbewerker uit Almelo zijn wij op zoek naar een ervaren Industrieel Spuiter.

Wij zoeken een echte specialist, die een fraaie, egale en dekkende laklaag aanbrengt op staal, aluminium, hout of kunststof. Het gaat niet alleen op grote of kleine industriële objecten, maar ook om auto’s, vrachtwagens, containers, aanhangers, kozijnen, keukens, radiatoren, boten, trailers of machines.

Je bent een ervaren Industrieel Spuiter, met ervaring in/met Airless spuiten. Je hebt geen hoogtevrees en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een relatie uit Rijssen zijn wij op zoek naar een ervaren Lasser (mig/mag).

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig las gereed maken, samenstellen en aflassen van hijs- en hefmateriaal, hijsmiddelen en onderdelen, vanaf tekening.

Je bent een ervaren mig/mag lasser, in het bezit van een erkende lasopleiding (minimaal niveau 2) en in het bezit van de benodigde lascertificaten. Je kunt natuurlijk tekening lezen en begrijpt technische productomschrijvingen. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan, je bent een doorzetter die zich flexibel, klantgericht en collegiaal opstelt.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een constructiebedrijf uit Almelo zijn wij op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker, die alle facetten van het vak beheerst.

Vanaf fabricagetekeningen vervaardig je geheel zelfstandig constructies, constructiedelen en machinedelen van staal, aluminium en rvs. Hierbij verricht je zowel scheidende, vervormende, verspanende als verbindende bewerkingen.

We zoeken een Constructiebankwerker met ervaring, die kan lassen (electrode) en de verspanings-technieken zelfstandig kan uitvoeren.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).

 

 

Voor een technisch tekenbureau in Rijssen zijn wij op zoek naar een Tekla Tekenaar.

Als Tekla Tekenaar ben je o.a. belast met het maken van overzichts- en werkplaatstekeningen van staalconstructies. Hierbij maak je gebruik van het 3d-tekenpakket Tekla Structures.

We zoeken een ervaren tekenaar, die meerdere jaren ervaring heeft met het 3d-tekenpakket Tekla Structures en ervaring heeft in/met staalbouw.

Contactpersoon: Marcel (06-82133805 of via marcel@pstgroep.nl).